CHARLIE NYRJAE

Kaos

Publicerad 2013-08-27 06:05:06 i Allmänt,

Idag började då höstterminen 2013. Jag hade trassel redan i sommras att registrera mig och fick nu i sista stund ett par klasser som kändes "sådär". Kurs som kurs kan man ju tycka men när man spenderar nästan 30 laxar på att studera så vill man helst få extakt de man vill ha, och framförallt när det är ens tredje termin.
 
Jag fick också ett mail häromveckan att Grafisk design kursen jag skulle ta ställs in pga för få anmälda vilket gör att den andra kursen blev smockfull på en minut.

Aja nog om allt det här. Efter en kaosartad morgon gick jag och uträttade lite ärenden på stan och sedan promenerade jag ut till piren.
 
 
 

Där satt jag och dinglade med benen. Det blir nog bra det här trots allt.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Charlie

Hej! jag studerar till förpackningsdesigner på Broby Grafiska en yrkesutbildning. Jag flyttade från Stockholm till Sunne som är sveriges minsta stad (överdrift) för att studera. Jag har studerat grafisk design i flera år och hoppas på att det här ska vara sista omgången innan jag kan få arbeta inom yrket. Tycker extra mycket om små söta kaniner,bakelser, och mackor i tusental. Frågor, kärleksbrev och annat ni undrar över kan ni skicka till charlienyrjae at gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela