CHARLIE NYRJAE

Frisyr Kalufs Skatbo

Publicerad 2009-11-27 12:24:47 i Allmänt,

Visst har man ibland undrat hur man skulle se ut i ett hallonrött hår, eller svart page.
Jag har expremiterat extremt mycket i mina yngre år. I tonåren hatade jag mitt uteende, jag  skulle gett min högra arm för att få ha Britneys coola stil, Maria Careys härliga kropp och självklart Jennifer Anistons hår.
Alla pratade om Jennifers hår, det var SÅÅÅÅ rätt.

Jag har vart väteperoxid blond ala Christina Aguilera, med diverse slingor i rosa, rött och svart. Otroligt smakfullt, nooooot!
Jag har haft bruna nyanser till svart page.
Rött  som lava och gult som maskrosor. Ibland såg jag inte klok ut, men nu i efterhand kanske det var just annorlunda man ville vara. Men så är väl tonåren också till för att prova sina gränser och se allmänt löjlig ut.
Och tänk på vilka förebilder vi hade då?

Ha ha! Jag satt som klistrad framför TreKronor varje Onsdag. Jag minns att jag tyckte Sanna Bråding var sååå snygg. Och vem ville inte ha hennes långs svall.
Idag kan varenda liten tjej köpa sig sitt löshår och pilla fast det själv, dock lyckas det inte alla gånger. Visst har ni också sett dem, fjortisarna?

Ha ha ha åh vad dum jag känner mig som skrattar, man var inte bättre själv i den åldern som sagt.

Hår var det ja!
Jag hittade en sida där man kunde prova massor av olika styles på sig själv, hår och smink, så otroligt roligt. Hela dagen bara försvann när jag friserade mig.


Här har ni några bilder. Vad tycks?  Själv tycker jag att jag passar bäst i blont hår, rött ser aproligt ut, och de mörka känns bara för mörkt. Roligt är det iaf.
Kul att kunna förnya sig sådär på några minuter, piggar upp vilken trist Novemberdag som helst.

Kram

Om

Min profilbild

Charlie

Hej! jag studerar till förpackningsdesigner på Broby Grafiska en yrkesutbildning. Jag flyttade från Stockholm till Sunne som är sveriges minsta stad (överdrift) för att studera. Jag har studerat grafisk design i flera år och hoppas på att det här ska vara sista omgången innan jag kan få arbeta inom yrket. Tycker extra mycket om små söta kaniner,bakelser, och mackor i tusental. Frågor, kärleksbrev och annat ni undrar över kan ni skicka till charlienyrjae at gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela