CHARLIE NYRJAE

Lite Bra Mycket Dåligt & Så Lite Bra Igen

Publicerad 2012-08-29 09:19:00 i Allmänt,

Som vanligt när man skall upp tidigt så kan jag inte gå och lägga mig. Satt uppe halva natten och gjorde viktiga saker som att facebooka, kolla på serier, surfa runt på sidor där söta djur bär hatt.
Ja ni hör ju!
Med väskan fullproppad av böcker cyklade jag till skolan runt lunchtid idag, hittade direkt till mitt klassrum och satte mig ned och vänta på läraren, medans jag sitter där så kliver asiat efter asiat in. VA?! har jag gått fel? är det här en annan klass?
Nejdå Charlie, du är uppenbarligen så dålig på engelska att jag måste gå KinesEngelska! ja ja värre saker har väl hänt, kommer ju typ vara bäst i klassen, i alla fall när det kommer till utal.
 
Läraren var åtminstonne superbra och snäll. Det kommer nog bli bra, Huvudsaken är väl att jag bättrar på min engelska. Nästa klass var en skrivklass och där var det lite mer blandat, vi fick gå runt och prata med varandra och eftersom att vi var så några vart stämmningen snabbt avslappnad.
 
Sen hade jag rast till klockan fem då Typografi lektonen börja, Den verkar superbra och det känns som om man kommer tänka på text på ett helt annat sätt efter kursens slut. Även den läraren var supergullig och hjälpsam.Kursen skall vara mellan klockan fem och tio på kvällen, men idag släppte hon iväg oss lite tidigar.
Jag gick och skulle hämta min cykel för att kunna cykla hem från stora entren istället för baksidan som kändes alldeles för mörk och obehaglig.
 
När jag kommer fram till cykeln märker jag att det är punktering på framdäcket! Rädd och dum som jag är vägrade jag att ta bussen, trots att det finns hållare fram på dem (mest för att jag inte gillar att göra saker jag inte vet hur man gör) och bestämde mig för att prova lyckan på en bensinmack. Tänkte att det kanske bara pyst ut och att den behövde pumpas igen. Jag kunde inte rulla cykeln för då ville innerslangen åka ut, så jag var tvungen att bära den här tusenkilos klumpen.
 
Här är jag, världens suraste människa!
 
Jag försökte pumpa i luft med eftersom att ventilen hade korvat in sig under däcket fick jag dra ut hela innerslangen, MEN sen fick jag inte tillbaka skiten.
Stod alltså på en mack  vid klockan tio och låtsades att jag helt plötlisgt kunde mecka cykel.
Från ingenstans dycker det upp en Ted och frågar om jag behöver hjälp, och för en gång skull tog jag emot den.
Han jobbade som bilmekaniker och hade sett mina tappra försök till att fixa slangen.
 
 
Han sprang in och köpte ett slang plåster (eller vad de heter) och sen hjälpte han mig med att ta av hela hjulet och ut med slang, lappa igen hålet och så tillbaka med allt.
Så himmla snällt!
 
Jag vet mamma, lite, titta, tala  inte med främligar!
Men nu har jag i alla fall en hel cykel igen, och det får vi tacka Ted för.
 
Slutet gott allting gott, även om jag kom hem ca 1,5 timme senare.
 
Kram
 
  
Translation: Today was my first day at school, i´m in a class full of Asian people. On my way home i got a flat tire on my bike, but a nice guy help t me with it, so now it´s like new again.

Om

Min profilbild

Charlie

Hej! jag studerar till förpackningsdesigner på Broby Grafiska en yrkesutbildning. Jag flyttade från Stockholm till Sunne som är sveriges minsta stad (överdrift) för att studera. Jag har studerat grafisk design i flera år och hoppas på att det här ska vara sista omgången innan jag kan få arbeta inom yrket. Tycker extra mycket om små söta kaniner,bakelser, och mackor i tusental. Frågor, kärleksbrev och annat ni undrar över kan ni skicka till charlienyrjae at gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela