CHARLIE NYRJAE

Andra skoldagen och jag är helt mör

Publicerad 2013-01-30 05:00:31 i Allmänt,

Känner mig alldeles färdig och det är bara andra dagen i skolan.
Jag var som vanligt uppe alldeles för länge igårkväll och så skulle jag upp tidigt för min första surf lektion.
Trött som ett as var jag iallafall på plats strax innan lektionen började och fasen vad jag ser fram emot det även om det kommer bli svårt och tufft.
På Torsdag blir det simprov i en basäng och sedan är det bara att skaffa våtdräkt och hoppa i vattnet.
 
Idag har jag crashat en engelska kurs, så istället för att läsa engelska tre dagar i veckan supertidigt på morgonen, så skall jag nu ha det två dagar i veckan från ett till halv fyra vilket gör att jag får Fredagar ledigt. Att crasha är föresten att man inte står skriven på klasslistan men hoppas på att bli inskriven av läraren.
 
Tränade efter skolan också, orkade springa upp och ner för stadium trapporna i skolan i säkert 20 min, bättring mot sist då ja orkade två gånger innan benen var som spagetti.
 
Godnatt.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Charlie

Hej! jag studerar till förpackningsdesigner på Broby Grafiska en yrkesutbildning. Jag flyttade från Stockholm till Sunne som är sveriges minsta stad (överdrift) för att studera. Jag har studerat grafisk design i flera år och hoppas på att det här ska vara sista omgången innan jag kan få arbeta inom yrket. Tycker extra mycket om små söta kaniner,bakelser, och mackor i tusental. Frågor, kärleksbrev och annat ni undrar över kan ni skicka till charlienyrjae at gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela