CHARLIE NYRJAE

Hej Värmland

Publicerad 2015-10-04 18:58:00 i Allmänt,

Nu börjar det igen, eller om jag skall vara ärlig har det redan börjat för fyra veckor sedan för att vara exakt. Jag började skolan igen, jag har haft ögonen på den här utbildningen i ett par år, men bangade förra året.
Sen blev livet ett litet helvette,
men i försommarsolen så peppade mamma mig att söka. Med en liten tvekan så var jag här i Sunne i juni och gjorde ansökningsproven för förpackningsdesiger.
Jag la ner hela min själ på att prestera den dagen, och ca tre veckor senare plingade det till i mobilen. Jag hade kommit in.
Fyra veckor har redan gått och det är verkligen det tuffaste jag gjort. Kraven är extremt höga och utan överdrift är man i skolan ca 50-60 timmar i veckan.
Vi fick ett råd första veckan om att ställa larm på mobilen för att sätta av tid att tex ringa hem.

De kommande åren kommer vara intensiva, tuffa, tröttsamt men också givande, utvecklande och framförallt kul.

 
 

Om

Min profilbild

Charlie

Hej! jag studerar till förpackningsdesigner på Broby Grafiska en yrkesutbildning. Jag flyttade från Stockholm till Sunne som är sveriges minsta stad (överdrift) för att studera. Jag har studerat grafisk design i flera år och hoppas på att det här ska vara sista omgången innan jag kan få arbeta inom yrket. Tycker extra mycket om små söta kaniner,bakelser, och mackor i tusental. Frågor, kärleksbrev och annat ni undrar över kan ni skicka till charlienyrjae at gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela