CHARLIE NYRJAE

Inga mer prov

Publicerad 2013-03-21 06:46:49 i Allmänt,

Klickade just på skicka knappen, nu är alla prov, quiz och inlämningar klara.
Det enda jag har kvar den är veckan i skolan är att surfa imorgon bitti....och helt ärligt! Det är ju som en hobby.
 
Det jag skulle komma till är att (bered er på skyt) jag har klarat den här första delen av terminen galant. Mitt focus har legat högt och jag har levererat uppgifter precis som jag vill ha dem, perfekta!
Jag har vart så duktig att jag har A i alla kuser jag tar just nu.

Vilken superbra elev jag är! Jag tror det är en kombination av att jag läser det bästa ämnena jag vet och att jag  bara får positiv kritik dagarna i ända, men det är inte helt utan ansträngning, jag tackar nej till utekvällar, skippar att gå ut i solen och sitter inne på golvet i en ställning som får ryggen att vråla av värk. Men det är så värt det nu när jag ser vilka fina betyg jag har.
 
 
Föresten blev min skola utsed till den bästa av community college i USA andra året i rad!
 

Kommentarer

Postat av: vuokko

Publicerad 2013-03-21 07:27:53

Grattis min bästa Charlie! Jag är så STOLT!!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Charlie

Hej! jag studerar till förpackningsdesigner på Broby Grafiska en yrkesutbildning. Jag flyttade från Stockholm till Sunne som är sveriges minsta stad (överdrift) för att studera. Jag har studerat grafisk design i flera år och hoppas på att det här ska vara sista omgången innan jag kan få arbeta inom yrket. Tycker extra mycket om små söta kaniner,bakelser, och mackor i tusental. Frågor, kärleksbrev och annat ni undrar över kan ni skicka till charlienyrjae at gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela