CHARLIE NYRJAE

Ris och Ros

Publicerad 2010-05-28 07:39:25 i Allmänt,

Sveriges bidrag i Eurovision song contest Anna Bergendahl - This is my life kvalade inte in i finalen. 
BUhuuu vem hade trott något annat. Låten är så otroligt tråkig, intetsägande och utan den minsta energi. Finns det någon mer en jag som stör mig på att hon typ stönar fram sista orden i meningen, uäk!
Rätt åt Sverige som tror de ligger i framkant, sluta rösta på de sämsta bidragen.

Nu till någonting helt underbart.
Fantastic Mr. Fox är den finaste filmen jag sett. Jag vill se den igen, och igen och igen. Om ni får chansen, ta den.

Så Vackert

Publicerad 2010-05-12 01:43:26 i Allmänt,

Ikväll såg jag något så otroligt vackert.
Dokumentären "The horse boy" Den handlar om Rowan som är 4 år och autistik. Hans föräldrar har provat med allt för att lindra smärtan för deras son.
En dag smiter Rowan iväg in till grannens häst Betsy och föräldrarna uppäcker att den enda ställe sonen får ro är på hästryggen.


Pappa Rubert har sedan tidigare sett effekterna av healing och letar reda på en plats på jorden där både hästar och shamaner lever samman, Mongoliet!
Familjen åker på en fantastisk resa för att "bota" sin son, men upptäckten där på andra sidan jorden är större en så. Det är så otroligt mycket kärlek i hela filmen, familjen verkar så otroligt mjuka och kärleksfulla.
Det är en fantastisk vacker resa de får gå igenom.

Kolla in filmen på svt play.
http://svtplay.se/v/1997140/dox/hastpojken

Om

Min profilbild

Charlie

Hej! jag studerar till förpackningsdesigner på Broby Grafiska en yrkesutbildning. Jag flyttade från Stockholm till Sunne som är sveriges minsta stad (överdrift) för att studera. Jag har studerat grafisk design i flera år och hoppas på att det här ska vara sista omgången innan jag kan få arbeta inom yrket. Tycker extra mycket om små söta kaniner,bakelser, och mackor i tusental. Frågor, kärleksbrev och annat ni undrar över kan ni skicka till charlienyrjae at gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela