CHARLIE NYRJAE

Hårmongo

Publicerad 2013-08-27 06:25:36 i Allmänt,

Jag har ju problem med att låta mitt hår vila från färg och nu var det då dags igen. Några nyanser mörkare och jag känner mig som vanligt. Kan jag sluta tro att jag passar i blont hår. Nästa gång jag envisas om att bleka kan väl någon försöka stoppa mig.
 
 
Ouooo look at me! Olalaa such a beautiful hair.
Nöjd...Ja!
 
 

Kaos

Publicerad 2013-08-27 06:05:06 i Allmänt,

Idag började då höstterminen 2013. Jag hade trassel redan i sommras att registrera mig och fick nu i sista stund ett par klasser som kändes "sådär". Kurs som kurs kan man ju tycka men när man spenderar nästan 30 laxar på att studera så vill man helst få extakt de man vill ha, och framförallt när det är ens tredje termin.
 
Jag fick också ett mail häromveckan att Grafisk design kursen jag skulle ta ställs in pga för få anmälda vilket gör att den andra kursen blev smockfull på en minut.

Aja nog om allt det här. Efter en kaosartad morgon gick jag och uträttade lite ärenden på stan och sedan promenerade jag ut till piren.
 
 
 

Där satt jag och dinglade med benen. Det blir nog bra det här trots allt.
 
 
 
 

Parken

Publicerad 2013-08-27 03:40:24 i Allmänt,

I går Söndag så skulle jag till stranden för att sola lite men halvägs ner ser jag att de ligger en tjock dimma nere vid piren. Det är så knäppt att det kan vara "dåligt" väder bara vid strandkanten och sen bara några få kvarter upp så är det gassande sol och varmt.
Jag vände iallafall på klacken och cyklade upp till Amleda park som ligger två kvarter bakom min gata.
 
 
 
Det var värsta djungeln.
 
 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Charlie

Hej! jag studerar till förpackningsdesigner på Broby Grafiska en yrkesutbildning. Jag flyttade från Stockholm till Sunne som är sveriges minsta stad (överdrift) för att studera. Jag har studerat grafisk design i flera år och hoppas på att det här ska vara sista omgången innan jag kan få arbeta inom yrket. Tycker extra mycket om små söta kaniner,bakelser, och mackor i tusental. Frågor, kärleksbrev och annat ni undrar över kan ni skicka till charlienyrjae at gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela