CHARLIE NYRJAE

En Mil

Publicerad 2013-03-23 04:09:00 i Allmänt,

Idag vaknade killarna inte helt oväntat upp supertidigt, men efter en lång sovmorgon bestämde vi oss för att promenera hela vägen till Santa Monica pier. Vädret har vart toppen, runt 25 grader och för de här två frusna nordborna kändes sanden mellan tårna som grönbete för korna om våren.
Det skulle kännas på vatten, tas hopp bilder och dras runt på tång. Ha ha
 
 
 
 
Margaraitasarna ute på Santa Monica pier va ungefär lika stora som en tiolitershink (smått överdrivet) Men vägen hem blev betydligt roligare (utan överdrift)
 
Jo just ja, vi kände oss lite slitna när vi kom hem, och det visade sig att vi totalt gått en mil, inte undra på!

Venice Peir

Publicerad 2013-03-22 06:13:29 i Allmänt,

Vilken lång dag jag har haft, först var jag förståss uppe alldeles för länge för mitt eget bästa igårkväll, men ni vet hur det är när man är alldeles pirrig i hjärtat, det går lixom inte att sova.
 
Imorse vaknade jag och sprätte upp ur sängen, cyklade till skolan och surfade i två timmar. Sen bar det illa kvickt av till Avis där jag hyr bilen, killen bakom disken Ooooade och ÅÅÅaade och sa att det var helt omöjligt att köra till LAX, det skulle vara såååå mycket trafik och att det minsann skulle va så svårt för en tjej från Sverige att klara av det.
Såklart blev jag lite extra nervös eftersom att jag alltid får för mig att jag ska krocka i världens krock och bryta varenda ben i kroppen och avlida i den mest blodiga döden i världshistorien.
Men tji fick han, så fort jag hoppade i min bil så kändes det lungt! Jag kan ju köra.
Resan tog strax över två timmar och vid tretiden rullade jag upp vid terminal tre och plockade upp killarna.
 
Här är jag, uppspelt som vanligt!
 
Vi hyr ett rum hos en Anna här i Venice, bara ett par kvarter från de milslånga stränderna.
Det här kommer bli bra, det känner jag redan nu.
 
Och här är filbunken Per.
 
 
 

Rädda mig

Publicerad 2013-03-21 07:40:50 i Allmänt,

Alltså varför känns det som om jag har tagit mig vatten över huvudet när jag ser att jag ska köra här imorgon.
Det är typ hundra filer åt alla håll!
GAAAAAHHH! Jag som är så rädd i trafiken.
 

Om

Min profilbild

Charlie

Hej! jag studerar till förpackningsdesigner på Broby Grafiska en yrkesutbildning. Jag flyttade från Stockholm till Sunne som är sveriges minsta stad (överdrift) för att studera. Jag har studerat grafisk design i flera år och hoppas på att det här ska vara sista omgången innan jag kan få arbeta inom yrket. Tycker extra mycket om små söta kaniner,bakelser, och mackor i tusental. Frågor, kärleksbrev och annat ni undrar över kan ni skicka till charlienyrjae at gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela