CHARLIE NYRJAE

Lite Bra Mycket Dåligt & Så Lite Bra Igen

Publicerad 2012-08-29 09:19:00 i Allmänt,

Som vanligt när man skall upp tidigt så kan jag inte gå och lägga mig. Satt uppe halva natten och gjorde viktiga saker som att facebooka, kolla på serier, surfa runt på sidor där söta djur bär hatt.
Ja ni hör ju!
Med väskan fullproppad av böcker cyklade jag till skolan runt lunchtid idag, hittade direkt till mitt klassrum och satte mig ned och vänta på läraren, medans jag sitter där så kliver asiat efter asiat in. VA?! har jag gått fel? är det här en annan klass?
Nejdå Charlie, du är uppenbarligen så dålig på engelska att jag måste gå KinesEngelska! ja ja värre saker har väl hänt, kommer ju typ vara bäst i klassen, i alla fall när det kommer till utal.
 
Läraren var åtminstonne superbra och snäll. Det kommer nog bli bra, Huvudsaken är väl att jag bättrar på min engelska. Nästa klass var en skrivklass och där var det lite mer blandat, vi fick gå runt och prata med varandra och eftersom att vi var så några vart stämmningen snabbt avslappnad.
 
Sen hade jag rast till klockan fem då Typografi lektonen börja, Den verkar superbra och det känns som om man kommer tänka på text på ett helt annat sätt efter kursens slut. Även den läraren var supergullig och hjälpsam.Kursen skall vara mellan klockan fem och tio på kvällen, men idag släppte hon iväg oss lite tidigar.
Jag gick och skulle hämta min cykel för att kunna cykla hem från stora entren istället för baksidan som kändes alldeles för mörk och obehaglig.
 
När jag kommer fram till cykeln märker jag att det är punktering på framdäcket! Rädd och dum som jag är vägrade jag att ta bussen, trots att det finns hållare fram på dem (mest för att jag inte gillar att göra saker jag inte vet hur man gör) och bestämde mig för att prova lyckan på en bensinmack. Tänkte att det kanske bara pyst ut och att den behövde pumpas igen. Jag kunde inte rulla cykeln för då ville innerslangen åka ut, så jag var tvungen att bära den här tusenkilos klumpen.
 
Här är jag, världens suraste människa!
 
Jag försökte pumpa i luft med eftersom att ventilen hade korvat in sig under däcket fick jag dra ut hela innerslangen, MEN sen fick jag inte tillbaka skiten.
Stod alltså på en mack  vid klockan tio och låtsades att jag helt plötlisgt kunde mecka cykel.
Från ingenstans dycker det upp en Ted och frågar om jag behöver hjälp, och för en gång skull tog jag emot den.
Han jobbade som bilmekaniker och hade sett mina tappra försök till att fixa slangen.
 
 
Han sprang in och köpte ett slang plåster (eller vad de heter) och sen hjälpte han mig med att ta av hela hjulet och ut med slang, lappa igen hålet och så tillbaka med allt.
Så himmla snällt!
 
Jag vet mamma, lite, titta, tala  inte med främligar!
Men nu har jag i alla fall en hel cykel igen, och det får vi tacka Ted för.
 
Slutet gott allting gott, även om jag kom hem ca 1,5 timme senare.
 
Kram
 
  
Translation: Today was my first day at school, i´m in a class full of Asian people. On my way home i got a flat tire on my bike, but a nice guy help t me with it, so now it´s like new again.

Sommarlovets Sista Dag

Publicerad 2012-08-28 09:24:38 i Allmänt,

Hej hej,
 
Idag var min sista lediga dag innan skolan börjar, och den avnjöt jag som en riktig svennebanan på stranden.
 
 
 
Idag satt de varning för vithaj lappar uppsatta på stranden, fast jag såg dem inte förens jag cyklade hem, och då hade jag redan vart och simmat.
 
Idag simmade det förbi delfiner, jag vet att bilden inte är mycket för världen, men det här var väl vad min lilla mobil kamera klarade av. Ni fattar ju poängen åtminstonne.
Ser ni hur nära de är stranden, man kommer förmodligen krocka med den när man är ute och tantsimmar.
Fast hellre det en att sitta i käftarna på en vithaj.
 
 
 
 
 
 
Nu har jag lagt fram alla böckerna, vässar min nr #2 penna och laddat ner programmen till datorn.
 
Kram
 
Translation: Today was my last day on summer holidays, I spent it on the beach watching dolphins.
 

Söndag

Publicerad 2012-08-28 03:42:00 i Allmänt,

I helgen kände jag mig pyttelite nere, sådär trött och lite lite lessen. Vilket resulterade i att jag inte orkade göra så mycket.
Jag satt här hemma på mitt golv och mixtrade med mina mindboards.
Men det slutade bättre då jag och Elin gick på barn bio klockan fem på eftermidagen.
Vi såg ParaNorman, en barnfilm som jag själv inte tycker barn skall se, den var svinläskig, men jag ville verka tuff inför Elin så jag pinade mig igenom det. Försökte blinka extra länge :P ha ha
Den handlar om Norman som kan se de döda, alla gör honom till åtlöje men sen blir han såklart hjälten, Det som drog ner hela filmen var en ap skum liten flicka som hade en förbannelse över sig och när hon "uppstod" så var det som att titta på vilken skräckfilm som helst som har en liten oskulldsfull tjej i huvudrollen.
 
Det bästa med filmen är att den är gjord med stop motion teknik, jag älskar att man använder det igen, att det blivit lite trendigt. Även om det kostar supermycket mer än att bara animera.
 
Vi skulle ha en varsin liten popcorn, antingen gav de oss fel, eller så är en liten popcorn som en ica kasse här.
 
Hej hej!
 
Ja bor bara några kvarter från det här fina huset, vad nu det är för hus. Där på gräset skulle man med lätthet göra läxorna.
 
Påvägen hem.
 
Följer man gatan enda ner så kommer man till stranden.
 
Älskar de stora tallarna, och kottarna.
 
Sen fick jag gå ut och straff springa för att jag svullat så mycket popcorn.
 
Och blev svettig som ett as.
 
Kram heippa
 
Translation: This weekend i have bean a little blue, But Elin took me to see ParaNorman witch was great, therefore i had to go out running, because of the huge popcorn.
 
 

Om

Min profilbild

Charlie

Hej! jag studerar till förpackningsdesigner på Broby Grafiska en yrkesutbildning. Jag flyttade från Stockholm till Sunne som är sveriges minsta stad (överdrift) för att studera. Jag har studerat grafisk design i flera år och hoppas på att det här ska vara sista omgången innan jag kan få arbeta inom yrket. Tycker extra mycket om små söta kaniner,bakelser, och mackor i tusental. Frågor, kärleksbrev och annat ni undrar över kan ni skicka till charlienyrjae at gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela